«Ο Θησαυρός της Βαγίας» 40 χρόνια μετά στο 15 ο Aegina Fistiki Fest

Γυρίστηκε στην Αίγινα και έφτασε μέχρι την Αυστραλία όπου προβλήθηκε το 1986 και το 1988 από το Network SBS με αγγλικούς υπότιτλους και με τον τίτλο «Vayia’s Treasure». Ο λόγος για το έργο «Ο Θησαυρός της Βαγίας», διασκευή – τηλεοπτική μεταφορά από τον Δημήτρη Δημογεροντάκη, του αγαπημένου ομώνυμου μυθιστορήματος της Ζωρζ Σαρρή, που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στη μνήμη πολλών παιδιών, πολλών γενεών.

40 χρόνια μετά, ο τηλεοπτικός «Θησαυρός της Βαγίας» έρχεται στην Αίγινα, στο νησί στο οποίο εκτυλίσσεται η ιστορία. Τα 6 ημίωρα επεισόδιά του θα προβληθούν σε δύο συνεχόμενες προβολές, τη Δευτέρα 9 και την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στην αυλή του  Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου του Δήμου Αίγινας. 

Τους σημερινούς μικρούς μας φίλους αλλά και όλους όσοι ως παιδιά προσπάθησαν να εντοπίσουν το θησαυρό, θα υποδεχτεί την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, πρώτη ημέρα της προβολής, στην αυλή του Λαογραφικού, η ηθοποιός Άννα Γεραλή, πρωταγωνίστρια της σειράς,  που θα θυμηθεί μαζί μας σκηνές και θα μας εξιστορήσει άγνωστα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ΕΡΤ, που μας παραχώρησε τα δικαιώματα προβολής της σειράς.

Πληροφορίες:
«Ο Θησαυρός της Βαγίας»
Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024, ώρα 20:00
Αυλή Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Δήμου Αίγινας
Σπ. Ρόδη 16, 18010 Αίγινα

Είσοδος ελεύθερη

 

Share