ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ο Δήμος Αίγινας μέσω της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας υποδέχθηκε τα μέλη του Women’s International Club in Athens στην Αίγινα

Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024 επισκέφθηκε την Αίγινα αντιπροσωπία του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Women’s International Club in Athens. Η αντιπροσωπία αποτελούνταν από 35 μέλη – συζύγους Πρέσβεων και Διπλωματών από όλο τον κόσμο που είναι διαπιστευμένοι στην Ελλάδα, με επικεφαλής την Πρόεδρο του club, Αξιότιμη κυρία Aziza Dirix.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας, Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Μαρίνος και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας κ. Ανθίππη Γελαδάκη υποδέχθηκαν την αντιπροσωπία, εκ μέρους του Δημάρχου Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά, στο Λιμάνι της Αίγινας και την συνόδευσαν στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αίγινας.

Την εκδήλωση που ακολούθησε χαιρέτισαν ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Μαρίνος και η Πρόεδρος του WIC κ. Dirix.

Ευχαριστούμε, τον κ. Νίκο Αλυφαντή που εκ μέρους του Αγροτικού Συλλόγου Αίγινας ενημέρωσε τις επισκέπτριες για την καλλιέργεια της Φιστικάς και το Φιστίκι της Αίγινας, την κ. Σοφία Χατζίνα Προϊσταμένη του Τμήματος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Προστασίας, του Δήμου Αίγινας και την κ. Φλώρα Αλυφαντή εκ μέρους του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας για την παρουσία τους.

Ακολούθησε ξενάγηση στις αίθουσες του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου από την κ. Βάγια Μπαχτσιαβάνη.

 

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος ΔΕΠΙΣ

Νικόλαος Χ. Μαρίνος
Αντιδήμαρχος Αθλητισμού

Share