Πρόσκληση σε συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής (26 Αυγούστου 2024, 13:00)

Τακτική δια ζώσης συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Αίγινας (οδός Οινώνης 3 – 1ος όροφος) την, 26 – Αυγούστου – 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα έναρξης 13:00, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Λήψη απόφασης για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών.

2. Έγκριση εξειδικευμένης δαπάνης για την « Κάλυψη δαπάνης για την ενοικίαση εκθεσιακών περιπτέρων για την εμπορική έκθεση καθώς και δαπάνη για υπηρεσίες security στο πλαίσιο του 15ου Aegina Fistiki Fest. » .

3. Έγκριση εξειδικευμένης δαπάνης για την « Κάλυψη δαπάνης για το δημιουργικό και γραφιστικές υπηρεσίες, που αφορούν εκτυπώσεις και επανεκτυπώσεις για τις εικαστικές εκθέσεις, banners για εκθέσεις και συναυλίες, λεζάντες, αφίσες, post, κείμενο τοίχου στο  πλαίσιο του 15ου Aegina Fistiki Fest.» .

4. Έγκριση εξειδικευμένης δαπάνης για την « Κάλυψη δαπάνης για την πραγματοποίηση της έκθεσης «Α. Βουρλούμης – Γ. Παππάς 70 χρόνια σχέσης», που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 15ου Aegina Fistiki Fest, στη Δημοτική Πινακοθήκη Αίγινας (από 31/8 – 31/10). » .

5. Έγκριση εξειδικευμένης δαπάνης για την « Κάλυψη δαπάνης για την πραγματοποίηση συναυλίας με την Παυλίνα Βουλγαράκη στο πλαίσιο του 15ου Aegina Fistiki Fest, στον προαύλιο χώρο του Αγίου Σώζοντος στην Δημοτική Κοινότητα Πέρδικας, την Κυριακή 1  Σεπτεμβρίου. » .

6. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση θέσεων στάθμευσης στον Δήμο Αίγινας.

7. Εξέταση αιτήσεων υδροληπτών του Δήμου για διόρθωση χρεώσεώς τους σε βεβαιωτικούς κατάλογους τελών ύδρευσης, Λόγο Διαρροής.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής

Ιωάννης Π. Ζορμπάς
Δήμαρχος Αίγινας

Share