Η άθλησή σου, είναι επιλογή σου!

Αγαπητοί συμπολίτες,

Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό ανακοινώνουμε την έναρξη του νέου προγράμματος “Άθληση για Όλους”, το οποίο σχεδιάστηκε με σκοπό να προσφέρει σε όλους τους πολίτες την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αθλητικές δραστηριότητες που προάγουν την υγεία, την ευεξία και την κοινωνική συνοχή.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας μας, καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να συμπληρώσουν τη φόρμα ενδιαφέροντος και να εκφράσουν την προτίμησή τους για τα προγράμματα που επιθυμούν να συμμετέχουν. Η γνώμη σας είναι καθοριστική για την οργάνωση και την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος, καθώς επιθυμούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις επιθυμίες των Αιγινητών πολιτών.

Η διαδικασία συμπλήρωσης της φόρμας είναι απλή και γρήγορη.

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο https://forms.gle/XcNNrjuJkFqgZKRZ9 και τσεκάρετε τις προτιμήσεις σας.

Παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη φόρμα έως τις 30 Ιουνίου 2024, για να μας δώσετε τον απαραίτητο χρόνο να οργανώσουμε τα προγράμματα που θα επιλεγούν και να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για όλους.

Μέσω του προγράμματος “Άθληση για Όλους”, έχουμε στόχο να προωθήσουμε την ενεργό συμμετοχή όλων των πολιτών, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου και φυσικής κατάστασης, σε διάφορα προγράμματα πολλαπλών αθλητικών δραστηριοτήτων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και την υποστήριξή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Αντιδημαρχία Αθλητισμού στο τηλέφωνο 22973 20040 ή στείλτε email στο pago@aeginadimos.gr

Με εκτίμηση,
Νικόλαος Μαρίνος
Αντιδήμαρχος Αθλητισμού
Δήμου Αίγινας

Share