Δελτίο Τύπου – “Ανθίζοντας”

Πλημμύρισε με κόσμο και θετική ενέργεια, το Λαογραφικό Μουσείο της Αίγινας την Κυριακή 26 Μαΐου, με την ομιλία “Πώς να ανθίσουμε μέσα από τις δυσκολίες! Δεχτήκαμε υπέροχα μηνύματα, εμψύχωσης και αισιοδοξίας, από την ψυχοθεραπεύτρια και οικογενειακή σύμβουλο Διονυσία Γιαννοπούλου, προτείνοντας τρόπους, να βγούμε από τα αρνητικά συναισθήματα της θυματοποίησης, όταν μας συμβαίνει ένα δύσκολο γεγονός: αρρώστια, χωρισμός απώλεια, θάνατος αγαπημένου, οικονομική καταστροφή. Η δυσκολία, μπορεί να είναι μια υπέροχη ευκαιρία για ξεκαθάρισμα δύσκολων σχέσεων, για να βάλουμε όρια ,σε τοξικούς ανθρώπους και να φύγουμε από τελματωμένες καταστάσεις! Η ασθένεια, μπορεί να μας ωθήσει, να φροντίσουμε περισσότερο τον εαυτό μας και τις ανάγκες μας. Το εργαλείο που έχουμε για να μεταμορφώσουμε τις αρνητικές σκέψεις που κατά κατακλύζουν το μυαλό μας, τις πληγές, τον θυμό, την πίκρα και την απογοήτευσή μας είναι η συγχώρεση! Και το αντίδοτο στους φόβους μας είναι η εμπιστοσύνη!

Όταν κλείνουμε τελματωμένες καταστάσεις, ανοίγουμε νέους κύκλους ζωής! Όταν τολμάμε αλλαγές μπορούμε να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας.

Η αρρώστια, μπορεί να γίνει η πυξίδα, για να μεταμορφώσουμε την ζωή μας. Η παρουσίαση στηρίχθηκε στο βιβλίο “Ανθίζοντας”!

Η Μαίρη Κουκούλη, δημοτική σύμβουλος, ζωντάνεψε μαγικά, την “φωνή “του βιβλίου “Ανθίζοντας”!

Η γυμνάστρια και δασκάλα γιόγκας Ευαγγελία Ρεκλείτη, μίλησε, πολύ ουσιαστικά, για την πρόληψη και τους τρόπους που απομακρύνουμε τις συναισθηματικές τοξίνες.

Ήταν μια υπέροχη, ανοιξιάτικη, Μαγιάτικη βραδυά!

Share