Πρόσκληση σε συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής (9 Ιουλίου 2024 – 13:00)

Τακτική δια ζώσης συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Αίγινας (οδός Οινώνης 3 – 1ος όροφος) την, 09 – Ιουλίου – 2024 ημέρα Τρίτη και ώρα έναρξης 13:00 μ.μ, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση Πρακτικού 4 για τον έλεγχο και αξιολόγηση των δικαιολογητικών κατακύρωσης, του ανοικτού ηλεκτρονικού δημόσιου διαγωνισμού για την Προμήθεια Μηχανημάτων έργου και Συνοδευτικού Εξοπλισμού για τις ανάγκες του Δήμου Αίγινας, προϋπολογισμού 385.000,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.

2. Έγκριση Πρακτικού 3 για τον έλεγχο και αξιολόγηση των δικαιολογητικών κατακύρωσης του ανοικτού ηλεκτρονικού δημόσιου διαγωνισμού, του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο με τίτλο : «Ανάπλαση Οικισμών Πόρτες και Ανιτσαίο Αίγινας» προϋπολογισμού 487.903,21 € (πλέον ΦΠΑ 24%).

3. Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. του έργου : “ Ενεργειακή Αναβάθμιση Σχολικών Κτιρίων Αίγινας ”, συμβατικού ποσού 219.421,80€ πλέον ΦΠΑ, Ανάδοχος Εταιρεία : “ Πάκτωση Τεχνική Ι.Κ.Ε.”.

4. Λήψη απόφασης για την 2η Παράταση της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Αποκατάσταση Επικινδυνότητας και Επισκευή Συντήρηση Σχολικών Κτιρίων του Δήμου Αίγινας», συμβατικού ποσού 219.896,39€ πλέον Φ.Π.Α. 24% αναδόχου εταιρείας «Πάκτωση 
Τεχνική Ι.Κ.Ε.».

5. Έγκριση εξειδικευμένης δαπάνης για την Κάλυψη δαπάνης για τις ανάγκες εκδήλωσης με τους εξής τίτλους: α) “ Για ποιους είναι ο αθλητισμός ; Μια…ασυνήθιστη θεώρηση για την αξία της άθλησης ”, β) “ Παραολυμπιακοί Αγώνες. Γνωρίστε το Boccia, ένα συναρπαστικό  παραολυμπιακό άθλημα ” που διοργανώνει η Δημοτική Επιτροπή Ομάδα Αθλητισμού Δήμου Αίγινας (ΟΜ.Α.Δ.Α.) με αφορμή τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

6. Έγκριση εξειδικευμένης δαπάνης για την «Κάλυψη δαπάνης για την πραγματοποίηση της ετήσιας εκδήλωσης προς τιμήν του εορτασμού της Αγίας Μαρίνας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΟΙΝΟΗ».

7. Έγκριση εξειδικευμένης δαπάνης για την «Κάλυψη δαπάνης για την διοργάνωση του 14ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας». 

8. Έγκριση εξειδικευμένης δαπάνης για την «Κάλυψη δαπάνης για την δράση πραγματοποίησης δωρεάν σπιρομέτρησης στο Κέντρο Υγείας Αίγινας».

9. Έγκριση εξειδικευμένης δαπάνης για την «Κάλυψη δαπάνης για τον εορτασμό της Ιεράς Μνήμης του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Μαραθώνα Αίγινας».

10. Εξέταση αιτήσεως υδρολήπτη του Δήμου για διόρθωση χρεώσεώς τους σε βεβαιωτικούς κατάλογους τελών ύδρευσης, κας. Ζ. Μ. Λόγο Λάθους Μέτρησης.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής

Ιωάννης Π. Ζορμπάς
Δήμαρχος Αίγινας

Share