Πρόσκληση σε συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής (4 Ιουνίου 2024 – 13:00)

Τακτική δια ζώσης συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Αίγινας (οδός Οινώνης 3 – 1ος όροφος) την, 04 – Ιουνίου – 2024 ημέρα Τρίτη και ώρα έναρξης 13:00, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Λήψη απόφασης και εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την τροποποίηση του ΟΕΥ του Δήμου.

2. Λήψη απόφασης και εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για τον ορισμό ειδικού προστίμου, (τέλους) , αποθήκευσης αντικείμενων από αυθαίρετη κατάληψη κοινοχρήστων χώρων, σύμφωνα με την παρ.8 του άρθρου 13 του από 20.10.1958 Β.Δ. όπως  τροποποιήθηκε με το άρθρο 51 του Ν.5027/2023 και την εισήγηση αρμοδίας υπηρεσίας του Δήμου μας.

3. Λήψη απόφασης και εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για τον ορισμό δαπάνης απομάκρυνσης και αποθήκευσης ΟΚΤΖ, σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. 3 του Π.Δ. 116/2004 και την εισήγηση αρμοδίας υπηρεσίας του Δήμου μας.

4. Λήψη απόφασης και έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη αναγκών πυροπροστασίας για το έτος 2024 .

5. Έγκριση εξειδικευμένης δαπάνης για την «Κάλυψη δαπάνης παροχής πρόχειρου γεύματος στους δικαστικούς αντιπροσώπους, γραμματείς και εφορευτικές επιτροπές των Ευρωεκλογών της Κυριακής 9ης Ιουνίου 2024».

6. Έγκριση εξειδικευμένης δαπάνης για την «Κάλυψη δαπάνης για την πραγματοποίηση ομιλίας ενημέρωσης κοινού σχετικά με τις προληπτικές δράσεις πυρασφάλειας και πυροπροστασίας».

7. Έγκριση εξειδικευμένης δαπάνης για την «Κάλυψη δαπάνης για την πραγματοποίηση εκδήλωσης παρουσίασης του Φωτογραφικού Αρχείου Αίγινας».

8. Έγκριση εξειδικευμένης δαπάνης για την «Κάλυψη δαπάνης για την πραγματοποίηση μουσικής βραδιάς με την 60μελή χορωδία «ΣυνΩΔΗπόροι στην Δημοτική Κοινότητα Πέρδικας».

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής

Ιωάννης Π. Ζορμπάς
Δήμαρχος Αίγινας

Share