ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ την 01 – Οκτωβρίου – 2024 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 08:45΄π.μ. ***(ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ)***

Σας γνωρίζουμε ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του Δημάρχου και Προέδρου της Δ. Ε. κ. Ζορμπά Π. Ιωάννη η ανωτέρω προγραμματισμένη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 08:45΄π.μ .

Τακτική δια ζώσης συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Αίγινας (οδός Οινώνης 3 – 1ος όροφος) την, 01 – Οκτωβρίου – 2024 ημέρα Τρίτη και ώρα έναρξης 13:00 μ.μ, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση της εξειδικευμένης δαπάνης για την «Κάλυψη δαπάνης για την πραγματοποίηση εκδήλωσης βράβευσης των εθελοντών του 15ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας και δράσης συγκέντρωσης φαρμάκων από το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αίγινας».

2. Έγκριση της εξειδικευμένης δαπάνης για την «Κάλυψη δαπάνης για τις ανάγκες εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου και για την τελετή βράβευσης των εθελοντών του Λεουσείου Ιδρύματος».

3. Λήψη απόφασης για την δωρεάν παραχώρηση, ενος μηχανήματος έργου (ελαστικοφόρος φορτωτής)εργοστασίου κατασκευής VOLVO τύπου L 120.

4. Λήψη απόφασης για την αναμόρφωση λογαριασμού ύδρευσης λόγω Διαρροής.

5. Λήψη απόφασης περί απαλοιφής προσαυξήσεων χρεώσεων οφειλετών, στους βεβαιωτικούς καταλόγους τελών του Δήμου Αίγινας.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής

Ιωάννης Π. Ζορμπάς
Δήμαρχος Αίγινας

Share