ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε. Την 24 – Σεπτεμβρίου – 2024 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 13.00

Τακτική δια ζώσης συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Αίγινας (οδός Οινώνης 3 – 1ος όροφος) την 24 – Σεπτεμβρίου – 2024 ημέρα Τρίτη και ώρα έναρξης 13:00, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Αποδοχή Γενικών και Ειδικών Δομημένων Προγραμμάτων μεγάλης διάρκειας και Εκδήλωσης Προγραμμάτων Αθλητισμού για Όλους 2024-2025 & Θέσεων Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής.

2. Περί καθορισμού συνδρομής και οικονομικών όρων συμμετοχής αθλουμένου στα Προγράμματα Αθλητισμός για Όλους 2024-2025.

3. Έγκριση κατ’ εξαίρεση οδήγησης αυτοκινήτου ιδιοκτησίας Δήμου Αίγινας.

4. Έγκριση της εξειδικευμένης δαπάνης για την Κάλυψη δαπάνης για τις ανάγκες διοργάνωσης της 11ης Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2024 με θέμα το “Ευ Αγωνίζεσθε” που διοργανώνει ο Δήμος Αίγινας.

5. Έγκριση της εξειδικευμένης δαπάνης για την Κάλυψη δαπάνης για την πραγματοποίηση του αγώνα βουνού “ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΔΙΑΣ” 2024

6. Λήψη απόφασης για διορθώσεις οφειλών υπόχρεων, σε βεβαιωμένους καταλόγους του Δήμου Αίγινας, σύμφωνα με εισήγηση αρμοδίας υπηρεσίας.

7. Έγκριση τοποθέτησης κολωνακίων και άλλων παρεμβάσεων, ύστερα από την απόφαση της Δ. Κ. Αίγινας και εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής

Ιωάννης Π. Ζορμπάς
Δήμαρχος Αίγινας

Share