Το Δήμο Κέρκυρας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αίγινας στο πλαίσιο εορτασμών της 160ης Επετείου της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα και με αφορμή την συνέλευση του Δικτύου πόλεων “Ιωάννης Καποδίστριας”

Στην πρώτη συνέλευση του Δικτύου Πόλεων “Ιωάννης Καποδίστριας” για τη διετία 2024-2025, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αίγινας Γιάννης Ζορμπάς, εκπροσωπώντας τον Δήμος μας.

Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Μαΐου στην Πινακοθήκη του Δήμου Κ. Κέρκυρας, υπό την Προεδρία του Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων Στέφανου Πουλημένου.
Στη συνέλευση συμμετείχαν εκπρόσωποι Δήμων που αποτελούν τα ιδρυτικά μέλη του Δικτύου. Εκ μέρους του Δήμου μας, εκτός του Δημάρχου, παρών ήταν και ο υπεύθυνος του Δικτύου, νομικός, Γιώργος Τσατήρης.

Τα σημαντικότερα θέματα της ημερήσιας διάταξης, αφορούσαν στη μελλοντική νομική μορφή του Δικτύου και την ενίσχυση ή και διεύρυνσή του, με ενσωμάτωση επιπλέον πόλεων, που σχετίζονται με τη ζωή και το έργο του Ιωάννη Καποδίστρια.

Η συνέλευση έλαβε χώρα στο περιθώριο των εορτασμών της 160ης Επετείου της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα.
Ο κ. Ζορμπάς είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τους εορτασμούς και να καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο της Ένωσης των Επτανήσων.

Share