ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Έναρξη Προγραμμάτων «Αθλητισμός Για Όλους» για την περίοδο 2024-2025

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ακόμα ένας από τους κύριους στόχους μας μπαίνει πλέον στο στάδιο της εφαρμογής.

Ο Δήμος Αίγινας, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ξεκινά το Πρόγραμμα «Αθλητισμός Για Όλους» για τη διετία 2024-2026. Το πρόγραμμα αυτό έχει ως σκοπό να προσφέρει σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως φύλου, εθνικότητας, ηλικίας, φυσικής κατάστασης, μόρφωσης, κοινωνικής τάξης ή οικονομικής κατάστασης, τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε αθλητικές δραστηριότητες.

Μέσα από το Πρόγραμμα «Αθλητισμός Για Όλους», οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να αθληθούν με στόχο τη διατήρηση της φυσικής τους κατάστασης, τη βελτίωση της ψυχικής υγείας και τη συμμετοχή σε κοινωνικές δραστηριότητες.

Μετά την πρόσφατη απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής, έγινε αποδοχή των προγραμμάτων, και ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την πρόσληψη τριών πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας έως 8 μηνών, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους της περιόδου 2024-2025.

Σας καλούμε όλες κι όλους να συμμετάσχετε!

Στόχος μας είναι η έναρξη των προγραμμάτων την 1η Νοεμβρίου 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα, στα οποία μπορείτε να συμμετάσχετε, τους όρους, την τιμή και την Αίτηση Συμμετοχής παρακαλούμε επισκεφθείτε τον ιστοτόπο https://www.aegina.gr/web/Αθλητισμός/Πα-Γ-Ο/

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά

στο 2297320047 – 2297320040 ή μέσω email στη διεύθυνση:

pago@aeginadimos.gr

Με εκτίμηση,
Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού
Νικόλαος Χ. Μαρίνος

Share