Τιμές – Όροι συμμετοχής

ΠΑγΟ και ΕΑγΟ 2024-2025

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑTA ΑΘΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΘΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ με συμμετοχή 5€ /ΜΗΝΑ ανά αθλούμενο.

Στα προγράμματα συμμετέχουν δωρεάν οι ΑμΕΑ., οι τρίτεκνοι, οι πολύτεκνοι, οι φοιτητές, οι οικονομικά αδύναμοι.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ – ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΥ – ΠΛΗΡΩΜΕΣ

  1. Ο ενδιαφερόμενος – αθλούμενος ενημερώνεται για τα προγράμματα άθλησης είτε με επίσκεψη στο Γραφείο Αθλητισμού, είτε τηλεφωνικώς, είτε από την ιστοσελίδα του Δήμου, είτε από τους γυμναστές στις χώρους εκγύμνασης.

  2. Από τη πρώτη επίσκεψη του αθλούμενου, ο γυμναστής του εκάστοτε τμήματος άθλησης, εφόσον κάνει την γενική ενημέρωση, δίνει στον αθλούμενο να συμπληρώσει την Αίτηση Εγγραφής – Υπεύθυνη Δήλωση Συμμετοχής (η αίτηση εγγραφής δύναται να συμπληρωθεί ηλεκτρονικά https://forms.gle/gY1U9DiSiUHKMt6K6 ), εκδίδει την Κάρτα Μέλους και σημειώνει στο Παρουσιολόγιο του τμήματος την ημερομηνία έναρξης.

  3. Στην Αίτηση Εγγραφής – Υπεύθυνη Δήλωση Συμμετοχής ο αθλούμενος είναι υποχρεωμένος να συμπληρώσει ευδιάκριτα όλα τα στοιχεία που ζητούνται και να την υπογράψει.

  4. Στην Κάρτα Μέλους ο γυμναστής του εκάστοτε τμήματος, αναγράφει τα στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του αθλούμενου, τον Α.Φ.Μ, το e-mail, το ποσό σε ευρώ €, το μήνα/ες και το τμήμα/τα άθλησης. Τα παραπάνω απαιτούνται να αναγράφονται ως αιτιολογία στην απόδειξη είσπραξης της συνδρομής κάθε αθλούμενου. Η κάρτα μέλους θα ενημερώνεται σε κάθε ανανέωση συνδρομής.

  5. Η πληρωμή της συνδρομής γίνεται με φυσική παρουσία στην Yπηρεσία Εσόδων του Δήμου Αίγινας. Ο πολίτης πληρώνει είτε ανά μήνα, είτε ανά τετράμηνο, είτε ετήσια.

  6. Για τα προγράμματα με μηνιαία συνδρομή, ο μήνας χρεώνεται ολόκληρος ανεξάρτητα της ημερομηνίας εγγραφής, της αίτησης ή της διακοπής.

  7. Η πληρωμή της εγγραφής θα πρέπει να γίνει εντός 10 ημερών από τη στιγμή της έγκρισης της αίτησης (θα έρχεται σχετικό e-mail έγκρισης-έναρξης). Ο πρώτος μήνας θα πρέπει να πληρώνεται εντός 10 ημερών από τη στιγμή της έγκρισης της αίτησης. Για κάθε επόμενο μήνα η πληρωμή θα πρέπει να γίνεται εντός των πρώτων 10 ημερών του μήνα.

  8. Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να διακόψει μία δραστηριότητα, η διακοπή θα γίνεται με e-mail στο pago@aeginadimos.gr από τον αθλούμενο ή τον κηδεμόνα του για να σταματήσουν οι χρεώσεις από τον επόμενο μήνα.

  9. Για τα προγράμματα με μηνιαία χρέωση αν περάσουν 60 ημέρες χωρίς παρουσίες ή πληρωμές, το πρόγραμμα θα διακόπτεται για να μην υπάρξει χρέωση στους επόμενους μήνες.

  10. Σε περίπτωση επανεγγραφής στη δραστηριότητα, εντός της ίδιας περιόδου, θα πρέπει να γίνεται νέα αίτηση και δε θα υπάρχει ξανά χρέωση εγγραφής. Στην περίπτωση που μέλος διακόψει εντός της περιόδου 2024-2025 και επιθυμεί εκ νέου να αιτηθεί το ίδιο πρόγραμμα στην περίοδο 2024-2025, θα πρέπει να εξοφλήσει τις οφειλές της τρέχουσας περιόδου για να μπορέσει να συμμετέχει.

  11. Στο μηνιαίο παρουσιολόγιο κάθε τμήματος ο γυμναστής/στρια ενημερώνει καθημερινά την παρουσία κάθε αθλούμενου. Σύμφωνα με τις παρουσίες κάθε αθλούμενου επιβεβαιώνεται η συμμετοχή του ή μη στο τμήμα/τα άθλησης.

  12. Η Αίτηση Εγγραφής – Υπεύθυνη Δήλωση Συμμετοχής αποτελεί παράλληλα υπεύθυνη δήλωση υγείας – ανάληψη ευθύνης. Επιπρόσθετα κάθε αθλούμενος είναι υποχρεωμένος με την εγγραφή του να προσκομίσει ιατρική βεβαίωση. Για τους ενήλικες παθολόγου ή καρδιολόγου και παιδιάτρου για τους ανήλικους. Η ιατρική βεβαίωση είναι απολύτως υποχρεωτική, χωρίς αυτή ο αθλούμενος δεν επιτρέπεται να συμμετέχει στα προγράμματα άθλησης. Γίνεται δεκτή υπάρχουσα ιατρική βεβαίωση ισχύος 2μήνου.

Share