Δελτίο Τύπου – Ευχαριστήριο – Μπες στο πνεύμα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση με τίτλο: “Μπείτε στο Πνεύμα” και υπότιτλο: “Αίγινα 2004-2024 20 χρόνια μετά”, η οποία έλαβε χώρα στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο.

Η έκθεση μας έδωσε την ευκαιρία, με αφορμή τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, να πραγματοποιήσουμε μια αναδρομή στην ιστορία τους από την αρχαιότητα έως και σήμερα, καθώς και στις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε πριν 20 χρόνια, όταν το Ολυμπιακό φως ήρθε στο νησί μας για την Ολυμπιάδα της Αθήνας το 2004.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως:

Τον κ. Γιώργο Καρύδη για την αμισθί επιμέλεια της έκθεσης και την κ. Αθανασία Λαμπρινού (Γυμνάστρια του 2ου Γυμνασίου Αίγινας) για το αρχικό εκπαιδευτικό υλικό και την αμισθί επιμέλεια της έκθεσης.

Τον μουσικό κ. Θανάση Κλεώπα για την αμισθί μουσική συνοδεία της εκδήλωσης των εγκαινίων.

Τους επικεφαλής Διευθυντές των:
2ου Γυμνασίου Αίγινας κ. Γιώργο Μπήτρο, 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας κ. Αθηνά Καλλιντεράκη και Δημοτικού Σχολείου Αγ.Ασωμάτων Αίγινας κ. Βασίλη Ζαμπέλη για τη συμμετοχή και προσφορά τους στην έκθεση.

Επίσης τους: Γαρυφάλλου Ευάγγελο, Οικονόμου Βασίλη, Ειρήνη Κουνάδη, Δημήτρη Ζάμπο, Ρήγα Απόστολο, Ρωπαΐτη Σταύρο, Κατσαΐτη Κωνσταντίνα, Κοσμοπούλου Σταυρούλα, Κλώνου Ελευθερία, Κρεούζη Σωτήρη, Λαζάρου Αγγελική, Λεούση Αννίτα, Μαρίνη Παναγιώτη, Σπυριδάκη Νίκο, Τσιβίλη Αθανάσιο, Κοσμετάτου Διονυσία, Σταυρίδου Μαίρη, Χαλδαίο Παναγιώτη για την προσφορά τους στην έκθεση είτε με οπτικοακουστικό υλικό, είτε με φωτογραφίες, είτε με εκθέματα από τις προσωπικές τους συλλογές.

Τον Δήμαρχο Αίγινας κ.Γιάννη Ζορμπά για την αμέριστη στήριξη του.

Τη Δημοτική Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου Αίγινας (ΟΜ.Α.Δ.Α.) και τη Γραμματέα κ.Φανή Κομηνιάδη για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης των εγκαινίων.

Την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας κ.Ανθίπη Γελαδάκη και το προσωπικό του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου κ.Βάγια Μπαχτσιαβάνη και κ.Κατερίνα Καναβούρα.

Την Γραμματεία Αντιδημαρχίας Αθλητισμού και την κ.Βιβή Περιμένη, καθώς και από το Γραφείο Δημάρχου την κ.Ρούλα Σαράντου.

Τον κ.Γιώργο Γουδή, τους κυρίους Γιάννη και Τηλέμαχο Δρακουλάκη για τις ευγενικές προσφορές τους.

Τους χορηγούς:
Σούπερ Μάρκετ Κρητικός, ISLA beer point, Tortuga Art cafe, Τόγιας Δρόσος, Γιώργος Ψωμάς Ηλεκτρολογική.

Τη γραφίστρια κ.Φωτεινή Κάτσα, τους φωτογράφους – εικονολήπτες κ.Ανέστη Κορνέζο και Ειρήνη Κουνάδη, τον ηχολήπτη και υπεύθυνο φωτισμού κ. Νίκο Δερματά, τις κεραμίστριες κυρίες Μαρία και Μάρθα Κοττάκη, τον επιχειρηματία κ.Γιώργο Κυρλάκη και τους κ.Φώτη και Κώστα Πούντο.

Τα διαδικτιακά μέσα ενημέρωσης Aegina portal και Saronic Magazine.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που στηρίξατε αυτή την προσπάθεια με την παρουσία σας και τα καλά σας λόγια.

Με εκτίμηση,

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού,
Νικόλαος Χ. Μαρίνος

Share